New York City Cocktails

The port of Cocktails


Cocktailmaker voor Evenementen

Cocktailmaker voor Evenementen

Van intiem huiskamergezelschap tot grootschalig feest en van formele beurs tot uitbundig bedrijfsfeest: voor onze Homemade cocktails gebruiken we verse en hoogwaardige ingrediënten en producten.

interesse?! vraag een offerte aan: client@barsupport.nl

 

 

 

 

 

 

Een cocktailmaker zal ter plekke de HomeMade cocktails bereiden vanuit een groot hakblok door middel van Aziatische snijtechnieken … We love Homemade !

Bij elk event zijn de ideeën en doelstellingen van onze klanten leidend. Barsupport ondersteunt u graag met een passend cocktailassortiment en een warme, gastvrije service om de zintuigen van uw gasten te prikkelen.

 

Lees verder
Cocktailmaker

Cocktailmaker

HomeMade festival cocktails

HomeMade festival cocktails

Small batch cocktails

Cocktails horen inmiddels helemaal thuis op de Nederlandse festivals. Speciaal voor organisaties op dit terrein biedt Barsupport small batched Homemade cocktails met een alcoholpercentage onder de 15%.

Interesse naar de mogelijkheden?! mail naar client@barsupport.nl

 

 

 

 

 

 

De Mojito, Margarita, Pornstar en de Dutch Daisy bijvoorbeeld. De HomeMade cocktails zijn vers en pre-batched bereid, waarbij mobiele cocktailbars, bartools en begeleiding erbij worden geleverd. Vanuit een bestaande festivalbar of pagode tent kunnen de cocktails bereid en geserveerd worden.

 

Lees verder